U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

BIOGRAFIE Vanaf het begin .

DJ-JES Beter bekend als Jordy van Es,

Geboren in Den Haag en zit inmiddels al meer

dan 5 jaar in het vak. Als jong jochie wist Jordy

al wat hij graag later zou willen doen en dat was iets met muziek. Het begon met verschillende cd's te verzamelen en disco lampen overal en nergens vandaan te halen.

Zo verbeelde hij zich dat hij al in een grote

club stond te draaien. De allereerste gig begon

op een schoolfeest dat was de allereerste keer 

dat hij in aanraking kwam met muziek waarbij

publiek bij was. Een spannende maar erg positieve ervaring. Jordy heeft zich hart gemaakt om verder te gaan in de muziek waarbij hij al heel snel op bruiloften verjaardagen en kleine evenementen mocht draaien. Jordy wou nieuwe skills leren en het muziek draaien te verfijnen naar iets bijzonders. Hij begon een studie aan de Pioneer DJ School Amsterdam daar leerde hij alles over het mixen en draaien van allerlei stijlen. Een paar jaar later is Jordy teruggegaan om ook het vak produceren te kunnen gaan leren waarbij inmiddels de allereerste single Die Ene Nacht  heeft gereleased. Jordy heeft al in verschillende clubs cafe's, verenigingen , evenementen en andere feesten gestaan en mogen draaien , inmiddels worden er nu ook eigen evenementen georganiseerd. 

 

'Het mooiste aan dj zijn is de mensen vermaken' 

Een tent , cafe of club helemaal los zien gaan is het

mooiste wat er is. Elke keer volledige inzet en plezier 

en ervaring maak ik van elk feest een onvergetelijke!