U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sv Houtwijk XXL 2022 'Welcome To Las Vegas'

 

3de Editie van DJ-JES's  meezingfeest was weer een groot succes. Met gastoptredens van Demy De Groot - Michael Angelo - Def Rhymz & Peter Beense. De zaal werd volledig omgetoverd tot een waar Las Vegas Decor.

Met als Dresscode Glitter Red & Blue Gingen maar liefst 250 Personen wederom weer uit hun dak. 

 

Sv Houtwijk XXL 2019 Wederom een succes.

 

Inmiddels de 2de editie van DJ-JES Zijn XXL Show. Licht geluid en show komen samen. Dit jaar met hoofd-act Wesley Klein. Een uitverkochte zaal met een goede sfeer maakte dit feest weer tot een Royal Night Of Gold , Aldus het Thema.

Een volledig goud omgetoverde zaal !

 

 

3de Single DJ-JES 'The Greatest'

The greatest is inmiddels de 3de single van DJ-JES. Ingezongen door M. Angelo is dit een swingende cover geworden van de hit van Whitney Houston. 

DJ-JES voegt liefde en dance met een Nederlandstalige tekst in één. Meezingen en meedansen is wat dit nieuwe nummer brengt. 

Wederom is DJ-JES weer tevreden met dit nummer en presenteert hem met trots.

 

 

 

DJ-JES Gooit 'Alles Los' !!!

De inmiddels tweede single van DJ-JES - Alles Los.

Apres Ski met een vleugje moombahton is wat het nieuwe nummer van DJ-JES moet uitstralen. Een compleet feest nummer met een hoog meezing gehalte en een stevige beat.

DJ-JES Laat met zijn nieuwe nummer zien dat hij van alle genre's thuis is en is zeer trots op zijn nieuwe productie.

 

 

 

DJ-JES Knalt op de Radio met Die Ene Nacht!

De allereerste single van DJ-JES ism Francois Pieters is nu overal te Downloaden & te beluisteren. De cover van Earth Wind & Fire is al menig keer gedraaid op de radio en wordt positief opgevangen door de Luisteraars van de radio station's. 'Een nieuwe beat met nog steeds de oude klanken van vroeger met een Nederlandse tekst'  

 

 

DJ-JES - DIE ENE NACHT.

 

 

DJ-JES Pakt uit met zijn feest Sv Houtwijk XXL 2018.

De 2de editie van DJ-JES'S XXL Feesten was dit jaar op Sv Houtwijk met als thema : 'The Summer Edition'

Met Als hoogtepunt een optreden van Trafassi & Jolanda zoomer. Tevens was het ook de presentatie van de single Die ene Nacht samen met Francois Pieters.

Confetti , Licht Geluid , Danseressen , En een fantastisch Podium maakte het een onvergetelijk feest!

Sv Houtwijk XXL 2018 'The Summer Edition' 

 

DJ-JES Zet Sv Madestein op zijn kop! met Sv Madestein XXL 2017.

De kantine van sv madestein werd omgetoverd tot een waar     feest paleis. Artiesten als John de Bever maakte deze avond tot een waar hoogtepunt. Een volle zaal met gezellige mensen en een goede sfeer. Terwijl de co2 kanonnen los barsten stond de dansvloer gevuld met fantastische mensen die niet meer stil konden staan!

 

Sv Madestein XXL 2017.

 

Afbeeldingen & Video's van DJ-JES, Geschikt voor posters en andere media.

Pressfoto's