U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sv Houtwijk XXL'Las Vegas Edition' 

Nieuwe Datum : 26 Februari 2022.

De 3de Editie van het jaarlijkse meezing feest Sv Houtwijk XXL staat weer op de planning. Helaas was dit feest al eerder gepland, maar door de maatregelen die er toen waren was het niet mogelijk om het feest door te laten gaan. Echter zijn we nu aan een nieuwe datum toegekomen. Dit jaar zal het feest een Las Vegas Thema krijgen, waarbij DJ-JES de culturen en muziek van Las Vegas naar boven laat komen. Ook dit jaar mogen de Gastartiesten niet ontbreken, Met Dit Jaar : Peter Beense - Def Rhymz - Demy De Groot & Michael Angelo.

Ticket Informatie :

We hopen uw Zaterdag 26 Februari eindelijk te mogen verwelkomen. Echter is nog niets zeker, maar we houden hoop. Helaas is het nog niet mogelijk om een tijd aan het feest te geven maar in dien mogelijk zal het feest om 20:00 Starten en om 01:00 Eindigen.

Graag verzoeken wij om de website en/of de Facebook pagina : DJ-JES in de gaten te houden voor de laatste updates. Ook verzoeken wij u om uw kaarten te bewaren omdat de huidige entree kaarten geldig blijven voor de nieuwe datum. Helaas retourneren wij geen tickets gezien wij het feest niet annuleren. Voor meer informatie kunt u mailen naar

djjesmuziek@gmail.com

 

Sv Houtwijk XXL 'Las Vegas Editie'  Zaterdag 26 Februari.

Adres : L.vanVuurdestraat 16 2552 JG Den Haag.

Tickets € 15,00 Te koop via onderstaande gegevens, Let Op Geen Deurverkoop.

Tickets kunt u bestellen via de onderstaande gegevens. vul uw gegevens in en de tickets zullen naar uw adres worden verzonden. Verzendkosten bedragen eenmalig € 1.89.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.